Bespaar tijd en geld

Wil jij een nieuwe bus of auto? Wil je goedkoper rijden? Of gewoon een nieuwere wagen, of een extra bedrijfswagen? Grote kans dat je overweldigd wordt door keuzes. Het aanbod, het merk, de specificaties en opties. Om over de wijze van financieren maar niet te spreken.

Gooi geen geld of tijd meer weg en laat mij jou helpen.

Ik ben Teun van Hellocars. Na zelf jaren als ZZP'er te hebben gewerkt en zelf tegen bovenstaande vragen aan te zijn gelopen, ben ik de samenwerking met Hellocars aangegaan om jou te helpen.

Nu hoor ik je denken: Gaat Teun dan al het werk van mij wegnemen? Ja, dat is precies wat ik ga doen. Je mag mij middels onderstaand formulier aangeven:

1. Welke offerte je al hebt, ik kan in 99% van de gevallen een voordeligere offerte bieden
2. Welke wensen je hebt. Ik zoek dan de juiste oplossing voor je. Denk daarbij aan de juiste auto/bus. Wel of geen import en wel of geen financiering. Dit doe ik op basis van een aanvullend telefonisch gesprek.

Dit doe ik 100% gratis voor je!

Teun van Mierlo crop

Laat geen kansen liggen. Vul onderstaand formulier in

Wat ga ik voor je doen

Om jou zo goed mogelijk te helpen regel ik:

The first customer benefit

Een gratis creditcheck

Ik maak voor jou een berekening en leg deze voor bij de bank. Zo weet jij óf en hoeveel jij kunt financieren voordat je naar de garage gaat.

The second customer benefit

De voordeligste prijs

Op basis van jouw wensen maken we een berekening welke optie voor jou het meest voordelig is. Betaal je nu? Of houd je geld op de bank voor investeringen?

The third customer benefit

Snelle afhandeling

Als het nodig is kunnen we jouw auto of bus binnen 48 uur op de stoep hebben staan. Je bent volledig ontzorgd.

"Ik heb mijn vraag bij Teun neergelegd. Hij gaf me een aantal tips waardoor ik op een andere auto uit kwam die beter past en waarvoor ik €100,- per maand minder betaal."

Bram van K.